Proizvodi

 • Muški
 • Ženski
 • Dečji

Muški parfemi

Parfem je način izražavanja Vaše posebnosti. On razotkriva karakter i stil života i uvodi u čudesni svet Vaših osećanja, navika, maštovitosti i kreativnosti. Savremenom muškarcu parfem daje osećaj sigurnosti i muževnosti. Stoga je važno da parfem odaberete sami. Vaš miris – to ste vi!
U našoj ponudi možete pronaći preko 100 različitih vrsta muških parfema čiji mirisi odaju osećaj slobode, senzualnosti, svežine, muževnosti, zavodljivosti...
Londessa parfemi su ekskluzivni mirisi, visokog kvaliteta, odlične postojanosti, a pristupačne cene.
Odaberite Londessa parfem koji odgovara Vašoj ličnosti i budite sigurni u svoj šarm!


Ženski parfemi

Čuvena Koko Šanel je tvrdila: „Žena koja ne nosi parfem je žena bez budućnosti.”
Kako bi bila nezamenljiva, žena uvek mora da bude drugačija. Ono što svaku ženu može učiniti posebnom, neponovljivom, nezaboravnom jeste dobar odabir parfema.
Londessa Vam nudi preko 180 različitih mirisnih nota koje mogu izraziti Vašu eleganciju, senzualnost, nežnost, ležernost, zavodljivost, tajanstvenost... Sve naše mirisne note karakterišu postojanost, odličan kvalitet i pristupačna cena.


Dečji parfemi

Dečja osetljivost na mirise i njihova želja da koriste parfeme nisu samo oponašanje roditelja, s kojima deca nastoje da idu u korak i kada je imidž u pitanju, već i važna razvojna karakteristika. Nije neobično to što se mirisi koriste i kao terapija.
U našoj ponudi dečjih parfema možete pronaći fantastične mirise za decu koji ne ugrožavaju zdravlje, a omogućavaju deci da uživaju u čulu mirisa, odmalena učeći koliko je važno imati svoj stil, biti samopouzdan, uredan, negovan.


 • Losioni

Losion posle brijanja

Losion posle brijanja je jedinstveno sredstvo za osvežavanje i negovanje kože posle brijanja, koje korisnicima pruža neponovljiv osećaj zadovoljstva. Losion posle brijanja efikasno štiti kožu od iritacija izazvanih svakodnevnim brijanjem, aktivno hidrira kožu sprečavajući njeno isušivanje, umiruje i neguje upaljenu kožu, a pritom postiže neverovatan efekat glatkoće.
Zbog svojih snažnih, primamljivih i upečatljivih mirisa, naš losion posle brijanja namenjen je savremenim, elegantnim, samouverenim, ambicioznim i zavodljivim muškarcima.
Nalaze se u pakovanjima od 50 ml i 100 ml.
Paket sadrži 36 komada i obuhvata 12 različitih mirisa.

 • Toaletne vode

Toaletne vode

Naša nova ponuda!

Ženske toaletne vode
U našoj ponudi ženskih toaletnih voda možete pronaći fantastične mirise koji mogu izraziti Vašu senzualnost, nežnost, ležernost.. Sve mirisne note odaberite sami, jer to ste Vi!

Muške toaletne vode
U našoj ponudi možete pronaći različite vrste muških toaletnih voda čiji mirisi odaju osećaj slobode, senzualnosti, svežine, muževnosti, zavodljivosti... Odaberite Londessa toaletnu vodu koji odgovara Vašoj ličnosti.


Nudimo Vam pakovanja toaletnih voda koja sadrže 82 komada, pri čemu je 28 ženskih, a 12 muških mirisa.

 • Color line
 • Flert protein
 • Mini flert
 • Play of colors
 • Play of colors classic
 • Craquele
 • Franch manicure

Color line

Color line lakovi za nokte su visokog kvaliteta, jer ne sadrže ni toluen, ni formaldehid ni kamfor. Obogaćeni su vitaminima koji dodatno brinu o kvalitetu Vaših noktiju. Specifičan hemijski sastav, osim što brine o zdravlju Vaših noktiju, omogućava lako nanošenje laka na nokte, sjaj, otpornost i dugotrajnost. Color line brend predstavlja izuzetnu kombinaciju kozmetičkog kvaliteta i tehničke inovacije. U našoj ponudi možete pronaći veliku paletu boja.

Flert protein

Flert protein lakovi za nokte su još jedan brend lakova koji Vam nudi Londessa. Oni sadrže elegantno dugu četkicu koja omogućava lako nanošenje laka na nokte. Formula koja garantuje dugotrajnost i brzo sušenje omogućava da Vaši nokti izgledaju besprekorno u dužem periodu.
Kažu da nokti otkrivaju Vaš karakter, a boja Vaš temperament. Verujemo da u našoj paleti boja možete pronaći boju koja odgovara Vašem tipu ličnosti.

Mini flert

Mini flert lakovi za nokte predstavljaju još jedan brend lakova koji Vam toplo preporučuje i nudi Londessa.
Ovi lakovi, pored praktičnog dizajna i pristupačne cene, imaju elegantnu četkicu koja Vam omogućava lako nanošenje laka na nokte. Dugotrajna, brzosušeća formula omogućava da Vaši nokti izgledaju besprekorno u dužem periodu.
Mi znamo da vaši nokti otkrivaju vaš karakter, a boja vaš temperament. Verujemo da u našoj paleti boja i Vi možete pronaći boju koja odgovara Vašoj ličnosti.
Jedan paket sadrži 80 flašica Mini flert lakova za nokte različitih boja.

Play of colors

Boje imaju veoma važnu ulogu u svakodnevnom životu. Podsećaju nas na mesta koja volimo, na drage ljude, na omiljena godišnja doba, a često označavaju i naša osećanja.Pozivamo Vas stoga da zaigrate u svetu boja pomoću Londessa brenda Play of colors. Ovaj brend sadrži četkicu duple širine (maxi brush) što sprečava taloženje boje u brazdama noktiju, tako da nakon nanošenja laka ne ostaju tragovi na noktima niti linije.
Pod ovim brendom možemo Vam ponuditi sledeće:

 • Play of colors fluo – ovi lakovi imaju specijalnu formulu, veliki sadržaj pigmenta i veliku paletu boja.
 • Play of colors glitter – lakovi homogene, guste mase, šljokičaste strukture, omogućavaju ravnomerno raspoređivanje laka po površini noktiju, lako nanošenje i postojanosti.
 • Play of colors velvet – gusti mat lakovi, produžene postojanosti, lako se nanose: dovoljan je jedan nanos da Vaši nokti izgledaju savršeno.
 • Play of colors sugar mat – gusti lakovi za nokte mat teksture koji noktima daju poseban izgled, kao da su posuti najfinijim kristalićima šećera. Nanose se u jednom sloju, a ukoliko se nanose u dva sloja, obavezno je sušenje između slojeva.

Play of colors classic

Pozivamo Vas da zaigrate u svetu boja pomoću Londessa brenda Play of colors - Classic. Ovaj brend sadrži četkicu duple širine (maxi brush) što sprečava taloženje boje u brazdama noktiju, tako da nakon nanošenja laka ne ostaju tragovi na noktima niti linije.
Play of colors – Classic lakovi imaju veliki sadržaj pigmenta, omogućavaju ravnomerno raspoređivanje laka po površini noktiju i dužu postojanost.

Craquele

Ukrašavanje noktiju lakom za nokte sa efektom ispucalosti postalo je popularno širom sveta. Korišćenjem Craquele laka za nokte možete podariti vrhovima svojih noktiju aktuelnu modnu notu. Pritom,Londessa Vam omogućava da koristite različite kombinacije boja, shodno svome ukusu.

Franch manicure

Klasični i elegantni manikir koji nikada ne izlazi iz mode je dobro poznati „frenč” ili francuski manikir. Francuski manikir je sinonim za eleganciju i stil. Londessa Vam nudi dve vrste francuskog manikira – u beloj i u bež boji.

 • Uljani skidač laka za nokte sa acetonom
 • Uljani skidač laka za nokte bez acetona
 • Kalcijum gel

Uljani skidač laka za nokte sa acetonom

Uljani skidač laka za nokte sadrži ulje koje neguje nokte, a njegova prijatna aroma se oseća dugo nakon primene. Formula sadrži ulje ricinusa koje brzo i efikasno okrepljuje i regeneriše nokte, pritom negujući i štiteći kutikulu (kožicu koja štiti koren nokta tako što sprečava da bakterije i gljivice dospeju do njega sa površine noktiju).
Upotrebom uljanog skidača laka za nokte gruba ploča nokta lako postaje glatka i sjajna, jer ulje ricinusa prodire duboko i utiče na obnavljanje keratinoznih struktura. Uljani skidač laka za nokte je posebno pogodan za odstranjivanje lakova jarkih boja.
Nalaze se u pakovanjima od 50 ml i 100ml.

Uljani skidač laka za nokte bez acetona

Ako imate slabe nokte koji se lako isušuju, listaju i lome, običan skidač laka za nokte sa acetonom može Vaše nokte dodatno da isuši, ošteti i učini krtim. Stoga Vam preporučujemo uljani skidač laka za nokte bez acetona koji svojom efikasnom, a istovremeno blagom formulom lako uklanja lak i sa prirodnih i sa veštačkih noktiju, bez oštećenja i izbeljivanja.
Uljani skidač laka za nokte bez acetona sadrži proteinsku komponentu koja ojačava ploču nokta i deluje preventivno na pojavu listanja. Ricinusovo ulje vraća noktima sjaj, deluje emolijentno na kožu oko noktiju, čime je omekšava i hidrira. Zajedno sa pozitivnim svojstvima proteinske komponente, ricinusovo ulje doprinosi i regeneraciji zanoktica.
Nalaze se u pakovanjima od 50 ml i 100 ml.

Kalcijum gel

Ovaj gel je obogaćen kalcijumom i vitaminima, tako da ojačava krte i lomljive nokte. Kalcijum gel štiti nokte od nepovoljnog uticaja vode i sredstava za pranje ruku. Možete ga koristiti svaki dan kao negu za svoje nokte ili kao osnovni sloj pri manikiru preko kojeg ćete lakše naneti svoj omiljeni Londessa lak za nokte.

 • Hidrogen 3%
 • Hidrogen 6%
 • Hidrogen 9%
 • Hidrogen 12%
 • Blanš za kosu - Philadelphia
 • Boja za kosu - Color cream

Hidrogen 3%

Londessa Vam nudi emulzioni krem hidrogen prijatnog mirisa. Najbolji rezultati se postižu ukoliko se ovaj hidrogen kombinuje sa Londessa farbama za kosu. Bojenje kose upotrebom našeg hidrogena postaje sigurno i bezbedno, jer ne izaziva iritaciju i crvenilo kože. Troprocentni hidrogen je odličan za prelive kojima se osvežava boja pramenova na kosi ili za tamne prelive koji služe za obnavljanje boje.

Hidrogen 6%

Naš šestoprocentni hidrogen sadrži stabilizovan hidrogen peroksid (H2O2). Svojim aktivnim komponentama znatno smanjuje oštećenje kose. Dekolorisanje – izbeljivanje i farbanje upotrebom krem hidrogena – postaje lakše i znatno bezbednije za kosu. Šestoprocentni hidrogen je pogodan za sve vrste farbanja jer ne menja nijansu kose.

Hidrogen 9%

Devetoprocentni hidrogen se koristi kao dodatak boji i blanšu, a moguće je i njegovo samostalno korišćenje na kosi, odnosno posvetljavanje kose po želji. Jačinu hidrogena određuje korisnik po potrebi. Devetoprocentni hidrogen se koristi kod zahtevnijih izvlačenja boje, na primer plave, ili pri prelasku iz tamnije boje u svetliju nijansu. Hidrogen je prijatnog mirisa.

Hidrogen 12%

Dvanaestoprocentni hidrogen se uglavnom koristi kod farbanja u najsvetlije plave nijanse. Hidrogen 12% ima najveću tendenciju da ošteti kosu, tako da je poželjno da izbegavate njegovu čestu upotrebu.
Sve hidrogene možete dobiti u pakovanju od 10 komada u kojima se nalaze različite kombinacije Hidrogena.

Blanš za kosu - Philadelphia

Blanš Philadelphia je proizvod bogat koncentrovanim aktivnim supstancama. Kvalitet ovog proizvoda ogleda se u formuli koja ne oštećuje dlaku, a ima maksimalnu sposobnost uklanjanja pigmenta. Radi postizanja najboljeg efekta i optimalne zaštite kose preporučuje se upotreba blanša u kombinaciji sa Londessa hidrogenom, prema uputstvu za upotrebu.

Boja za kosu - Color cream

Londessa boja za kosu je visokokvalitetna koncentrovana boja za kosu sa vrlo niskim procentom amonijaka. Obogaćena je provitaminom B i proteinima svile. Postojeći sastojci povećavaju vlažnost i elastičnost kose, obnavljaju nove ćelije kose i pomažu u regeneraciji.
U ponudi imamo veoma raznovrsnu paletu boja. Uverite se u to!
Naša preporuka je da uz Londessa boju za kosu uvek koristite i Londessa hidrogen (3%, 6%, 9%, 12%).

 • 70% rastvor alkohola etanola

70% rastvor alkohola etanola

Sedamdesetoprocentni rastvor alkohola se koristi kao sredstvo jakog antiseptičkog dejstva. Ukoliko se poveća koncentracija, antiseptičko dejstvo slavi.
Etanol se koristi kao bakteriostatik (u koncentracijama od 8 do 10%) i kao antiseptik (ethanolum dilutum od 70%).
Londessa Vam nudi pakovanje od 12 komada.

 • Aktivna nega kose
 • Maska za kosu
 • Regenerativni fluid
 • Šampon za normalnu kosu
 • Šampon protiv peruti
 • Šampon protiv opadanja kose
 • Šampon za suvu kosu
 • Aktiv balsam
 • Šampon za oštećenu kosu

Aktivna nega kose

Nega kose obuhvata dve različite grupe aktivnosti:

 • zaštitu i stimulaciju vlasi kose
 • negu beživotnih vlasi kose koje opadaju

Aktivna nega kose svojom kombinacijom aktivnih komponenti efikasno rešava sve probleme Vaše kose.
Zato je korišćenje ovog programa najbolje što možete da uradite za svoju kosu!

Maska za kosu

Naša maska je namenjena beživotnoj kosi, bez sjaja i mekoće, sa strukturnim oštećenjima. Maska ima dugotrajni efekat, a veoma brzo kosi vraća mekoću, sjaj i preko potrebnu vlažnost. Primenom maske za kosu obnavljate proteinsku strukturu vlasi kose i štitite kosu od daljih oštećenja. Stoge je uprotreba maske za kosu važan i neophodan korak u celokupnom tretmanu nege i efikasne regeneracije oštećene kose.

Regenerativni fluid

Regenerativni fluid obnavlja proteinsku strukturu i stvara zaštitni film na površini vlasi. Reguliše vlažnost i hrani kosu. Daje veoma brze i vidljive rezultate, zato što:

 • regeneriše oštećene delove kose
 • štiti od štetnog uticaja sunca, vetra i čestog bojenja kose
 • štiti kosu od izlaganja visokim temperaturama (feniranje, tzv. „peglanje” kose i sl.)
 • povećava prirodni sjaj kose

Upotrebom ovog preparata Vaša kosa postaje zdrava, negovana, glatka, sjajna, mekana i, što je najvažnije, zaštićena od loših uticaja.

Šampon za normalnu kosu

Aktivne komponente ovog šampona pružaju kosi potpunu negu i zadržavaju sve osobine koje je karakterišu:

 • prirodni sjaj
 • prirodnu vlažnost
 • elastičnost

Šampon ne isušuje kosu pri niskoj atmosferskoj vlažnosti, već joj vraća prirodnu vlažnost štiteći je od spoljnih faktora, budući da je potpuno prilagođen fiziološkim funkcijama normalne kose.

Šampon protiv peruti

Bioaktivni sumpor je aktivna komponenta koja se koristi u dermatologiji i kozmetici za lečenje lokalnih poremećaja, peruti i masne kose kao posledice prekomernog lučenja lojnih žlezda.
Bioaktivni sumpor u formi kristala mikro čestica efikasno deluje na sudove lojnih žlezda i sužava ih, čime se smanjuje pojava peruti i masne kose. Šampon deluje antizapaljenski.

Šampon protiv opadanja kose

Opadanje kose predstavlja stanje od povećanog do potpunog gubitka kose. Do pojave preteranog opadanja kose dolazi zbog poremećaja ciklusa rasta dlake.
Da li postoji rešenje?
Active hair care šampon protiv opadanja kose sadrži novu aktivnu komponentu – bioaktivne signalne proteine koji efikasno sprečavaju povećan gubitak kose, tako što otklanjaju poremećaje u ciklusu rasta dlake.
Šta daje prednost našem šamponu?

 • Pri korišćenju ovog šampona potpuno se normalizuje ciklus rasta dlake.
 • Šampon normalizuje neumereno lučenje enzima sebum, čime se sprečava stvaranje peruti.
 • Šampon stimuliše vitalnost kose i poboljšava stanje već oštećene kose.

Šampon za suvu kosu

Fiziologija se već duže vreme intenzivno bavi problemom vlažnosti kose. Unutrašnji delovi dlake sadrže prirodne faktore vlažnosti (PFV). Smanjenje prirodnih faktora vlažnosti je neizbežan proces koji dovodi do stvaranja suve kose.
Jedan od osnovnih ciljeva nege kose jeste vraćanje kosi prirodne vlažnosti.
Active šampon za suvu kosu sadrži hidroskopske molekule dobijene iz korena biljke beta vulgaris i hidralizovanog skroba. Hidroskopski molekuli imaju sposobnost da brzo vezuju vodu, što uzrokuje povećanje vlažnosti na površinskom sloju kose čime dovodi do maksimuma njenu barijernu funkciju. Kosa postaje elastična i glatka. Značajno dejstvo vlaženja sa brzim delovanjem traje najmanje 24 časa, što omogućava potpunu dnevnu negu.
Efekti primetni pri korišćenju ovog šampona su:

 • veliko povećanje relativne koncentracije prirodnih faktora vlažnosti
 • trenutno povećanje prirodnih faktora vlažnosti
 • povećanje prirodnih faktora vlažnosti u periodu od 24 časa

Aktiv balsam

Nažalost, kosa često odaje utisak beznadežne oštećenosti, jer je bez sjaja, krta i naizgled beživotna. Iako znamo šta izaziva takav izgled kose, najčešće nismo u mogućnosti da izbegnemo štetne uticaje.
Sinergistički sistem je spoj više aktivnih komponenti koji omogućava da ovaj balzam višestruko deluje:

 • dubinski hrani vlasi kose
 • obnavlja površinski zaštitni sloj vlasi kose
 • sprečava tzv. cvetanje i krzanje kose
 • vraća kosi sjaj i elastičnost

Active balsam omogućava veoma lako češljanje i oblikovanje kose.

Šampon za oštećenu kosu

Šampon za oštećenu kosu je namenjen revitalizaciji beživotne i oštećene kosa, koja je bez sjaja i sa vidljivim strukturnim oštećenjima.
Active šampon svojom idealnom kombinacijom aktivnih komponenti u sinergističkom sistemu postiže brojne korisne efekte:

 • vraća kosi neophodnu vlaženost
 • obnavlja unutrašnju i spoljašnju strukturu
 • štiti kosu od daljeg oštećenja
 • hrani kosu

Razultati korišćenja ovog šampona su trenutni i vidljivi, jer njegovom upotrebom Vaša kosa postaje zdrava, meka, svilenkasta i sjajna, što doprinosi Vašem zadovoljstvu i zdravom izgledu.