O NamaRobna marka Londessa je zastupljena na našem tržištu od davne 1994. godine, kada su se pojavili prvi profesionalni Londessa preparati za kosu, a potom i proizvodi za negu i ulepšavanje noktiju. Danas je Londessa prepoznatljiva po novom, veoma popularnom asortimanu – parfemima Flert, koji su dostupni u originalnoj ambalaži zaštićenoj kod Zavoda za intelektualnu svojinu. Osim 280 mirisnih nota ovog parfema, Londessa proširuje parfimerijski brend Flert i na druge preparate, nudeći svojim vernim potrošačima i toaletne vode i losion posle brijanja.

Tim Londessa danas čini 75 mladih, vrednih i ambicionih ljudi. Kvalitet proizvoda, zadovoljstvo potrošača i stalno bogaćenje asortimana predstavljaju osnovu na kojoj se Londessa neprekidno razvija. Kvalitet našeg rada potvrđuje i činjenica da smo svoje proizvode plasirali i izvan Srbije, na brojna evropska tržišta – izvozimo u Sloveniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Nemačku, Mađarsku, Rumuniju, Grčku, ali i u zemlje Afrike.

Londessa poseduje sisteme kvaliteta ISO 9001 i 14001, kao i ISO 22716 – GMP za proizvodnju kozmetike.

Korporativne prednosti

  • Londessa posluje sa stalnim i stabilnim inedxom rasta i sve to zahvaljujući tome što je svaki naš proizvod u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  • Izgradili smo najmoderniju fabriku za proizvodnju kozmetike, tako da možemo izaći u susret svim zahtevima tržišta. Naše sirovine nabavljamo kod svetskih lidera u oblasti kozmetike i zahvaljujući tim kontaktima pratimo sve tehnološke inovacije i trendove.
  • Posedujemo sisteme kvaliteta ISO 9001 i 14001, kao i ISO 22716 - GMP za proizvodnju kozmetike.
  • Svoju ambalažu smo zaštitili kod Zavoda za intelektualnu svojinu i neprekidno poboljšavamo kvalitet naših proizvoda.
  • Broj maloprodajnih objekata koje snadbevamo na području Balkanskog poluostrva iznosi preko 10 000. Našu poziciju na tržištu gradimo od 1994 godine, pri čemu su naši proizvodi zauzeli značajno mesto na prostorima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Makedonije, Austrije, Rumunije, Grčke, Nemačke, ali i u zemljama Afrike.
  • Sa zadovoljstvom ističemo da poslujemo preko 20 godina i za to vreme smo postali omiljeni proizvođači kozmetike za sve uzraste.