Novosti

InterCHARM 2016


26-29 October
Crocus expo, Moscow

Londessa je ove godine svoje proizvode izlagala na jednom od najvećih sajmova za parfeme i kozmetiku InterCHARM  2016, u Crocus expo u Moskvi. Naše proizvode ste mogli pronaći na štandu 13d 36, u hali br.13 u periodu od 26-29.10.2016 godine. Tim Londesse koga su činili 7 članova je izložilo sve kvalitete naših proizvoda i predstavio našu fabriku.
InterCHARM je najveći sajam parfimerija i kozmetike u Rusiji, na kojem su izlagali međunarodno poznati proizvođači i distributeri parfimerija i kozmetike, alata i opreme za kozmetologiju, estetske medicine, friziranja, nege noktiju i sirovina, iz Rusije, Komonvelt nezavisnih država, Centralne i Istočne Evrope.
Na 23. Međunarodnom sajmu, tokom četiri dana održavanja učestvovalo je 3.500 brendova iz 32 zemlje, što je nam je dalo veliku šansu za direktne razgovore i određivanje najpovoljnijih uslova za saradnju. Ovakav jedinstven profesionalni program nam omogućava da unapredimo profesionalne veštine, otkrijemo najnovija saznanja iz prve ruke i razmenimo iskustva sa istomišljenicima.
Sajam je izazvao veliku pažnju građana Moskve, posebno žena, sajam je posetilo više od 80.830 ljudi.Flert poklon setovi


  • Flert poklon set Antristres srce - muški set
  • Flert poklon set Ogledalce lila - ženski set
  • Flert poklon set Ogledalce roze - ženski set